Lasersko kodiranje

Linx CSL60

CSL60 je poslednji u nizu lasera velike snage iz najnovije LINX CSL generacije CO2 lasera. Jednostavnost upotrebe, vazdušno hladjenje i velika snaga od 60W pokrivaju širok spektar aplikacija i garantuje vrhunski kvalitet obeležavanja u svim granama industrije.

Linx CSL60

 


Linx SLHP

Linx SLHP je laserski koder koji može označavati proizvod pri najvećim brzinama i trenutno predstavlja najbrži laser na tržištu. Ovaj laser može ispisivati i kompleksne kodove, kao što su: 2D kod i kodovi po GS1 standardu.

Kombinacija brzine i snage ovog lasera od 120W znači da se laser kraće vreme zadržava na proizvodu i kao rezultat nastaje kod vrhunskog kvaliteta, bez grešaka. Takođe, ovim laserom je moguće ispisati izuzetno kompleksne kodove, koji su trajni, čineći tako ovaj uređaj idealnim za obeležavanje skupocenih proizvoda u cilju zaštite od falsifikata.

Efikasna upotreba snage lasera produžuje radni vek laserske cevi, čineći uređaj dugoročno pouzdanom opcijom za kodiranje. Jednako značajna je I činjenica da Linx SLHP nema potrošni materijal, kao i da ne postoje troškovi hlađenja vodom ili fabričkim vazduhom.

Linx SLHP.pdf


Linx FSL20 i Linx FSL50

Linx FSL20 i FSL50 sa savitljivim optičkim vodom obezbeđuju precizno kodiranje na širokom spektru materijala. Dizajnirani su za jednostavnu integraciju za proizvode koji se kreću i stacionarne proizvode. Primenom ovih lasera redukuju se zastoji na proizvodnim linijama. Troškovi održavanja su simbolični obzirom na činjenicu da laserska cev traje više od 100.000 sati.

  • Laka integracija na proizvodnim linijama
  • Obezbeđuju kompletnu sledljivost na svim materijalima
  • Uređaj ne zahteva održavanje i minimizira zastoje

Linx FSL20-FSL50.pdf


Linx SL1

Linx SL1 laserski uređaj za obeležavanje je kompromis između superiornog kvaliteta i kompaktnih dimenzija. Sa snagom od 10W pogodan je za obeležavanje većine materijala koji se koriste u industriji proizvoda široke potrošnje. Niska cena eksploatacije ovu vrstu kodera stavlja ispred drugih u aplikacijama sa velikim dnevnim serijama. Kao i ostali LINX laseri i SL1 je tzv. Scribing laser, što korisnicima pruža izvanredan kvalitet ispisanih podataka uključujući i kompleksne 2-D bar kodove.

Linx SL1.pdf


Linx CSL10

Ekonomičan laserski sistem Linx CSL10 posebno je dizajniran da zadovolji sve Vaše potrebe u vezi kodiranja na širokom dijapazonu materijala.

Linx CSL10.pdf


Linx CSL30

Linx CSL30 je laserski uređaj za kodiranje srednje snage od 30W koji je posebno dizajniran za jednostavnu instalaciju, korišćenje i održavanje. Može da kodira široku paletu proizvoda brzinom do 300m/min u raznim proizvođačkim industrijama.

Linx CSL30.pdf